Sunday, January 10, 2016

Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink

addin NA diena| 12:47 PM| 5Comments|
Assalamualaikum


klik untuk join
Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink | Bersempena Tahun Baru 2016 dan Hari Lahir Cik EN pada 16 Januari nanti, cik en berbesar hati untuk mengadakan Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink yang akan berlangsung pada 4 Januari 2016 sehingga 31 Januari 2016. Hanya perlu mengikuti syarat syarat dibawah dan korang berpeluang menjadi salah seorang pemenang daripada 27 pemenang untuk merebut hadiah hadiah bernilai RM535. 

Follow Blog Di bawah

Follow Page

Instagram

Bloglist

Hadiah? Mesti terlepas pandang ini, Cik en dah keluarkan awal ye. Boleh rujuk di bawah ini
Senarai Hadiah Hebat
Dah submit entry? Boleh rujuk di bawah ini pula
Senarai Peserta Hebat

LIKE PLEASE!

Semoga WEK (atuk) Cepat Sembuh

addin NA diena| 10:37 AM| 0Comments|
Assalamualaikum

Alkisahnya semalam. satu family terkejut bila dapat berita wek@atuk dimasukkan ke dalam CCU. 

Semalam, atuk mengadu, dia sakit dada. So, cousin bawak pergi klinik. Tapi klinik suruh refer terus kat hospital melaka. Bila check kat hospital, Doc cakap macam ada symptom jantung tersumbat. Then, di komfemkan. Blockage atuk tu dah sampai stage 3. Ya Allah. Serius, kitorang terperanjat giler. Doc ckp, jantung tu tak pam dengan betul. Stage 3 ialah stage yang maximum. Selalunya jantung kita pam untuk darah dalam 80 lebih. Tapi dalam case atuk ni, lebih kurang 30. Thats why, atuk rasa letih dan tak boleh bernafas sangat. 

So, malam tadi memang semua terus g hospital. Tapi kena masuk sorang demi sorang la. Dalam CCU kan. Doc tak kasi atuk banyak sangat bercakap.

Semoga wek cepat sembuh. Doakan ye kawan-kawan. 


Masa ni, wek still kat monitor bay lagi. Belum dibawa masuk ke dalam CCU. 



LIKE PLEASE!

Friday, January 1, 2016

Kasih Dalam Hati-Ippo Hafiz (OST AKU PILIH KAMU)

addin NA diena| 11:32 PM| 0Comments|
Assalamualaikum

Jatuh cinta dengan lagu Ippo Hafiz nie. Best. Memang ulang banyak-banyak kali dengar.


Lirik Kasih Dalam Hati-Ippo Hafiz

Dengan rasa hati ini
Mengharapkan kasih yang dicintai
Jiwa yang penuh terluka
Merapuhkan penuh derita

Setitis cahaya yang menyinarkan hati
Setitik hatimu yang bisa menerangkan
Hatimu pasti ia kan milikmu
Jiwa harus kau pertahankannya

Kesedihan yang dirasa
Tiada yang bisa untuk mengerti
Sepi yang selalu terlihat
Agar tidak bisa berulang

Setitis cahaya yang menyinarkan hati
Setitik hatimu yang bisa menerangkan
Hatimu pasti ia kan milikmu
Jiwa harus kau pertahankannya

Ku berharap cinta yang masih ada
Bisa menguatkan diri ini
Ku berharap cinta yang masih ada
Hanya tulus darimu

Setitis cahaya yang menyinarkan hati
Setitik hatimu yang bisa menerangkan
Hatimu pasti ia kan milikmu
Jiwa harus kau pertahankannya

Setitis cahaya yang menyinarkan hati
Setitik hatimu yang bisa menerangkan
Hatimu pasti ia kan milikmu
Jiwa harus kau pertahankannya

Kau pertahankan darinya

Dengan rasa cinta ini
Kau datang dan bawa ku pergi



LIKE PLEASE!

 
Copyright@Hak Milik Adinah MA